Ksamil, Sarande, Albania
+355 696 965 471, +30 697 559 0402
info@ksamil-apartments.com
Book Now
testimisionals
TESTIMONIALS

Ne shkuam në Ksamil,Albania për të kaluar muajin tonë të mjaltit. Na ofruan pije freskuese dhe rrush, të vjelur nga vreshtat përreth. Mjedisi rreth e qark ishte i këndshëm me lulishte dhe më tutje shtriheshin malet dhe deti. Dhoma ishte gjithmonë e pastër, gjë që për ne ishte shumë e rëndësishme.

Comments are closed.

    • Pa kategori