Ksamil, Sarande, Albania
+355 696 965 471, +30 697 559 0402
info@ksamil-apartments.com
Book Now
AKOMODIMI
Home > AKOMODIMI
PRENOTONI APARTAMENTIN TUAJ
apartment 1 ksamil
Nga 80
APARTAMENTI 1
Krevate: Dhoma dyshe (Double), 1 Dhoma dyshe (Twin)
Persona Maksimum:

Çdo dhomë gjumi përmban, një krevat të rehatshëm dopio, një gardarobë të plotë, komodina nga secili krah i krevatit dhe një tavolinë tualeti me një pasqyrë të madhe. Dhomat e gjumit dopio (Twin), janë të mëdha dhe kanë hapësirë të bollshme për shtimin me krevate të tjera nëse është e nevojshme. Ndërrimi i çarçafëve dhe i peshqirëve bëhet dy herë në javë dhe apartamentet mbahen në një gjëndje të shkëlqyer të pastër nga shërbimi pastrues që ne disponojmë. (Extra shtrat gjithashtu mund të shtohet me kosto shtesë + 10%)

apartment 2 ksamil
Nga 70
APARTAMENTI 2
Krevate: 1 Dhomë dyshe (Double), 1 Dhomë dyshe (twin)
Persona Maksimum:

Çdo dhomë gjumi përmban, një krevat të rehatshëm dopio, një gardarobë të plotë, komodina nga secili krah i krevatit dhe një tavolinë tualeti me një pasqyrë të madhe. Dhomat e gjumit (Twin), janë të mëdha dhe kanë hapësirë të bollshme për shtimin me krevate të tjera nëse është e nevojshme. Ndërrimi i çarçafëve dhe i peshqirëve bëhet dy herë në javë dhe apartamentet mbahen në një gjëndje të shkëlqyer të pastër nga shërbimi pastrues që ne disponojmë. (Extra shtrat gjithashtu mund të shtohet me kosto shtesë +10%)

studio ksamil
Nga 35
Studio
Krevate: 1 Dhomë dyshe (twin)
Persona Maksimum:

Çdo dhomë gjumi përmban, një krevat të rehatshëm dopio, një gardarobë të plotë, komodina nga secili krah i krevatit dhe një tavolinë tualeti me një pasqyrë të madhe. Dhomat e gjumit (Twin), janë të mëdha dhe kanë hapësirë të bollshme për shtimin me krevate të tjera nëse është e nevojshme. Ndërrimi i çarçafëve dhe i peshqirëve bëhet dy herë në javë dhe apartamentet mbahen në një gjëndje të shkëlqyer të pastër nga shërbimi pastrues që ne disponojmë. (Extra shtrat gjithashtu mund të shtohet me kosto shtesë +10%)